Böyle olur ZENGİN'lerin düğünü

Böyle olur  ZENGİN

Kırıkkale'nin tanınmış iş adamlarından merhum Cengiz Zengin'in oğlu, Sebahattin ve Muharrem Zengin'in yeğeni Eren Zengin, Hava-Yalçın Ergen'in biricik kızı Elif hafta sonunda düzenlenen muhteşem kır düğünü ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Çiftin Işı

MUHTEŞEM DÜĞÜN MERASİMİ

Kırıkkale’nin tanınmış firmalarından birisi olan Işıklar Beton Aş’nin ortaklarından Sibel ve merhum Cengiz Zengin’in oğlu, iş adamları Sebahattin ve Muharrem Zengin’in yeğeni Eren Zengin ile Havva-Yalçın Ergen’in biricik kızı Elif Ergen’in düğünü Işıklar köyünde muhteşem bir ortamda yapıldı. Köydeki muhteşem düğün merasimi gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Çiftin yakınlarının ve köy halkının yanısıra Kırıkkale ve çevre illerden ve ilçelerden, köylerden çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasimi tam bir şölen içinde yapıldı.

 

GENC CİFT BOL BOL EĞLENDİ

Genç çiftin dakikalarca dans edip oyunlar oynadığı, halay çektiği merasimde davetlilerde bol bol eğlendi. Davul zurna eşliğinde oyunların oynandığı halayların çekildiği merasimde genç çiftin nikahını Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kıydı. Gençlerin nikah şahitliğini ise Kırıkkale Belediye Başkan yardımcısı Harun Ulusoy ile Yahşihan Belediye Başkan yardımcısı Osman Uluyurt yaptı. Geçenin geç saatlerine kadar süren düğüne çevre ilçelerden ve köylerden katılan davetlilerin yanısıra Kırıkkale’den çok sayıda bürokrat, iş adamı, esnaf, sivil toplum kuruluşlarından bazı yöneticiler ile vatandaşlar katıldı.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ